icon Naar inhoud
MEER DAN 25.000 TEVREDEN KLANTEN

20% rabat på alt! - FÅ TIMER TILBAGE!

Se hele udvalget

Handleiding voor Comforth IPL Pro

Comforth IPL Pro stopt de haargroei na +12 weken regelmatige behandeling. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een langdurig effect. Lees deze eenvoudige handleiding om te leren hoe je je IPL Hair Remover gebruikt. Bij aankoop wordt ook een gedetailleerde handleiding meegeleverd.

Voordat je begint

Voordat je met een IPL-behandeling begint, is het aan te raden om de haarverwijderaar 24 uur van tevoren te testen op een klein stukje huid om onverwachte huidreacties te voorkomen.

Zorg ervoor dat de huid volledig droog is en vrij van oliën of crèmes, omdat dit de IPL-functie negatief kan beïnvloeden.

Het is ook belangrijk om het gebied van de IPL-behandeling te scheren om ervoor te zorgen dat de lichtgolven door de haarzakjes worden geabsorbeerd zodat de behandeling effectiever is.

Stel de machine in volgens uw behoeften

Om de IPL haarverwijderaar te starten, sluit je hem aan op de stroomvoorziening en druk je op de startknop. Kies vervolgens een sterkte van 1 tot 5 die het beste bij je past door de kleurengids te volgen.

IPL hair and skin color guide colour guide

Pas de instelling van het apparaat aan het gewenste behandelgebied aan, of het nu gezicht, lichaam of intieme zones zijn. Gebruik de automatische modus voor grotere gebieden zoals benen door de flitsknop drie seconden ingedrukt te houden.

Hoe gebruik je het apparaat?

Bij het gebruik van de IPL haarverwijderaar is het belangrijk om de ogen te beschermen. Daarom is het aan te raden om tijdens de behandeling de meegeleverde beschermbril te gebruiken.

Zodra je het apparaat hebt aangezet en de gewenste sterkte hebt geselecteerd, plaats je het tegen de huid in een hoek van 90 graden. Het flitsglas knippert wanneer het klaar is voor gebruik.

Je kunt dan lichtstralen uitzenden door op de knop te drukken en het apparaat over de huid te bewegen.

Het wordt aanbevolen om het apparaat op ongeveer dezelfde afstand te bewegen als de grootte van het flitsglas en het licht te overlappen om ervoor te zorgen dat alle haartjes worden behandeld.

Beëindig de verwerking:

Zodra je het gewenste gebied hebt behandeld, moet je het proces herhalen op alle andere gebieden die je wilt behandelen.

Het is belangrijk om nauwkeurig te zijn en elk gebied te behandelen. Als je sommige gebieden over het hoofd ziet, kan dit leiden tot ongelijkmatige en vlekkerige resultaten op sommige gebieden.

Zorg er daarom voor dat je de tijd neemt en grondig te werk gaat, zodat je het best mogelijke resultaat behaalt.

Aanbevolen kuur

Om de beste resultaten te behalen, wordt aangeraden om gedurende 12 weken één tot twee keer per week IPL te gebruiken. Na 4-5 weken kun je verschil zien en voelen, en na 12 weken kun je besluiten om door te gaan met de behandeling of over te gaan naar de nabehandelingsfase.

De nabehandelingsfase is belangrijk om je resultaten te behouden, waarbij IPL eens in de twee maanden moet worden gebruikt.

Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice via support@comforth.com als je vragen of opmerkingen hebt over IPL ontharen.