icon Naar inhoud
MEER DAN 25.000 TEVREDEN KLANTEN

20% rabat på alt! - FÅ TIMER TILBAGE!

Se hele udvalget

100 dagen 100% tevredenheidsgarantie

🎄🎁 Kerstcadeaugarantie:
Voor alle producten die vanaf 1 november tot kerstavond 2023 worden gekocht, begint de tevredenheidsperiode van 100 dagen op 24 december 2023.

Als je dit jaar een van onze producten onder de boom legt, gaat de garantieperiode pas in als de ontvanger het pakket opent. 🌟

Een gezondere huid en meer welzijn

Onze tevreden klanten getuigen van de geweldige kwaliteit van onze producten. We bieden een 100% tevredenheidsgarantie omdat we vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze producten en dat ze aan jouw eisen zullen voldoen.

We garanderen je een mooiere en helderdere huid, mits je onze producten gebruikt zoals voorgeschreven. Als je na 100 dagen nog geen verschil hebt ervaren, kun je je geld terugvragen. Houd er rekening mee dat het product samen met alle reserveonderdelen moet worden teruggestuurd.

Uit onze statistieken blijkt dat als u bij Comforth Scandinavia koopt, er meer dan 97% kans is dat u het gekochte product zult blijven gebruiken en de voordelen ervan zult waarderen.

Houd er rekening mee dat de tevredenheidsgarantie alleen geldt als u de producten in onze webshop hebt gekocht.

Hoe retourneer ik een product?

De eerste stap is om contact met ons op te nemen voordat je het product terugstuurt. Beschrijf gewoon de redenen waarom je niet tevreden bent met het product en wij zullen je dan informeren over het retouradres. Zodra het product is teruggestuurd en ontvangen, zullen wij het geld terugstorten. Het is mogelijk om via ons een retouretiket te kopen voor EUR 6,5, dat gewoon wordt afgetrokken van het terugbetaalde bedrag.

Recht van retour VS tevredenheidsgarantie

Houd er rekening mee dat alle producten uit onze Comforth Care serie, onze theeën en onze essentiële oliën niet onder de tevredenheidsgarantie vallen. Ze vallen echter nog steeds onder ons 100 dagen retourbeleid, wat betekent dat ze binnen 100 dagen kunnen worden geretourneerd, maar ze moeten ongeopend in de originele verpakking worden geretourneerd.

Alle andere producten kun je tot 100 dagen gratis uitproberen zonder dat dit van invloed is op je recht om te retourneren.

Voorwaarden

Lees ons restitutiebeleid hier en onze handelsvoorwaarden hier.

We hopen nog eens van je te horen

If you choose to return your product, we hope you will shop with us another time.

If you have any questions about our satisfaction guarantee, please feel free to write to us.